Hej yrkesverksam!

Även om Extremkoll främst riktar sig till unga så finns det mycket på hemsidan som kan passa dig som yrkesverksam också. Några av artiklarna är länkade här, men vi vill också tipsa dig om att titta runt på hemsidan för att lära dig ännu mer!

Kommer snart! 

Här kommer du snart kunna hämta instruktioner som visar hur du kan få Extremkoll i klassrummet tillsammans med dina elever. Det kommer diskussionsfrågor till flera av artiklarna som du hittar på Extremkoll. Du kommer också kunna se vilka artiklar som passar bra tillsammans eller tar upp liknande ämnen. 

Klassrumsmaterial

På vår sida för utbildningar och klassrumsmaterial finns redan nu resurser och lektionsunderlag samlade för dig som arbetar med barn och unga i skolmiljö. Det är sånt material som vi tycker främst borde användas på en fysisk plats där en ledare kan fånga upp känslor och tankar på ett annat sätt än online. Sidan är under uppbyggnad och mer kommer att komma till.  

Symbolbibliotek

Känner du som yrkesverksam att du behöver få extremkoll på symboler och förkortningar som används inom de extremistiska miljöerna? Agera Värmland har tagit fram ett symbolbiblioteket som syftar till att utbilda kring och förenkla identifiering av symboler som rör extrema organisationer. För att få åtkomst till biblioteket, skriv ditt namn och din yrkesroll i kontaktformuläret nedan, så återkommer vi med en länk. 

Kontakt